петък, 20 декември 2013 г.

ЗОДИАКАЛНА ПРОГНОЗА ЗА 2014



      ОВЕН- Тази година отново за вас ще бъде много активна и изпълнена с много непредвидени случки и събития предизвикани от Уран, който е във вашия знак. Чувството на свобода и независимост може да ви нанесат не лесни уроци в областта на партньорството. Трябва тази година отново да обмисляте ходовете си, преди да предприемете нещо на своя глава. Парите и щастието ще идват главно от семейната среда или е възможно да направите ремонт в къщи, така че най-вероятно ще влагате пари и средства в тази област. Възможно е ваш родител да ви подкрепя много през тази година и да бъдат един източник на духовна сила. До средата на годината Марс, планетата управляваща вашия знак ще ви създава усложнения в партньорските връзки и ще ви изправи пред изпитания, които имат връзка с миналата година. Не се подавайте на прибързани решения, не са изключени и раздели. На работното място ще имате възможност да се издигнете или да ви назначат в някоя управленческа функция. Шевовете ви ще бъдат доволни от вас. Много от вас ще изпитват и страхове , които са потиснати в подсъзнанието, които ще чакат да бъдат освободени и разбрани. Не е изключено да пътувате в чужбина за да си починете. Организирайте екскурзиите в посока където има океан или море. Очаква ви добра и активна година!

   
   ТЕЛЕЦ- Годината за вас започва с пътувания, които ще променят вашето разбиране и светоусещане. Ако замисляте да се занимавате с духовни практики или да пътувате до храмове и свети места първите месеци са много подходящи. Събитията през тази година за вас ще имат кармичен характер. Много неща ще се имат връзка с ваши минали животи, които ще са свързани с партньорството и любовта. Научете се тази година да приемате и отдавате с любов всичко каквото ви се случва. Имате стабилна финансова основа и не е изключено да направите голяма покупка. Насочете се към закупуване на имот или земя. Това ще ви носи много успехи за в бъдеще. Партньорът до вас ще ви подкрепя и ще ви дава усещане за стабилност и доверие. Не проявявайте ревност. През тази година ще срещате приятели, които ще ви научат на много ценни неща. Среща с артисти, музиканти или хора на изкуството ще ви носят успехи.Затова е виновен Нептун в Риби. В работата и ежедневието ви очакват много ангажименти, които могат и да ви изтощават. Затова отделете внимание и на здравето си. Не се претоварвайте прекалено. Разходка сред природа или занимания със спорт и йога могат да ви балансират чудесно. Не изпускайте възможностите да се движете и да бъдете активни. Бъдете активни и жънете успехи!

       БЛИЗНАЦИ- Годината е пълна с възможности за контакти, нови запознанства, които ще ви носят много пари и успехи в материалната сфера. Ако имате желание да учите, тази година ще е много подходяща. Ако искате да смените работата си, точно тази година ще е много подходяща, понеже ще имате много голям избор от предложения за нов вид дейност. Само трябва да се съобразите с ретроградното движение на Меркурий през тази година. Добре е в този период да сте много внимателни и да не предприемате важни неща. Насочете усилия към ежедневието и работата. Там ви чакат много успехи. Сега е момента да се докажете колко сте добри. През тази година колегите на работа ще ви подкрепят и ще ви покажат своето признание, че сте много добър работник. Не са изключени и здравословни проблеми, но по скоро това ще са свързани с промяната на времето. Следете прогнозите за времето, понеже през тази година ще сте чувствителни към резките промени в климата. Преминахте през трудни моменти предните години. Плутон в Козирог ви трансформира и ви пречиства. Но всичко това ви дава още по-голяма сила. Тази година ще е много по-лека от предните 3. Вече излизате от тъмните периоди и се насочвате към светлината. Възможно е тези , които не са обвързани да имате много любовни връзки до юни, но след това ще срещнете човек който е чужденец или пътува много. Той ще ви донесе много успехи. 

      РАК- Тази година е една от най-щастливите ви понеже Юпитер е във вашия знак, който ще ви донесе разширение и късмет. Добре е да се възползвате от неговия транзит и да се занимавате с учене, пътувания, разширение във всяка една сфера от живота ви. След април е възможно да имате много голям късмет в материалната сфера. Големи покупки, пари и възможности ще идват едно след друго при вас. В кариерата също ще имате много големи успехи и е възможно да успеете в областта на изкуството, музиката, рекламата, модата или морски бизнес. Това идва от Нептун в Риби, който ви носи успехи в тази сфера.Добре е да помагате на партньора си в трудни моменти. Вие ще бъдете една силна опора за него. Тези , които не са обвързани ще имат възможности да срещат много хора за започване на една хубава връзка. Добре е това да е след май месец. До април месец пазете здравето и отделете време за себе си. През лятото ще имате възможности и за много хубави екскурзии и почивки. Годината за вас е много добра, не изпускайте възможностите !

     ЛЪВ- Началото на тази година започва малко с трудности. Но към февруари положението започва да се нормализира. Тази година ще ви даде възможност да работите над себе си и да подсилвате вярата си към доброто. Възможно е често да попадате на духовна литература , която ще ви променя и ще ви дава крила на въображението за да творите. През тази година ви очакват много социални събития свързани с групи и приятелства. Уран в Овен ви носи успех в кариерата и на работното място. Ще имате възможност да блеснете в групите. В партньорството е възможно да срещате ограничения от страна на партньора и това да ви влудява, но ако научите уроците на търпението и давате безусловна любов, това много ще ви помогне. За необвързаните дами и господа, годината дава възможности да срещнете по-възрастен човек от вас, който на всяка цена ще иска да бъде до вас. Внимавайте когато сте на морето. Не влизайте прекалено на вътре. Не е много благоприятно да се излагате и на много слънце през лятото. Основно дилемата при вас ще бъде работата и почивката. Хубаво е да съумеете да съчетаете и двете неща особено до месец юни. Втората половина от годината е много по успешна за вас.

     
ДЕВА- Годината ще изисква от вас да бъдете доста по активни във всяка една сфера от живота. Най-много ще усетите активност в областта на финансите. Постоянно ще ви се налага да харчите пари и в същото време да заработвате още повече. Ще имате възможност да се обучавате или да изкарате допълнителни курсове за вашата квалификация. Не е добре през месец януари февруари да си позволявате излишни харчове и да купувате неща, които след време няма да използвате. В партньорството и любовта нещата могат да бъдат доста бурни. Възможно е да се изпитвате нужда от повече внимание и нужда от това партньора постоянно да се грижи за вас и да ви обича, но ще се случва точно обратното. Вие ще давате повече от колкото ще взимате и това е много ценен урок за вас. По този начин тази година ще имате възможност да отваряте сърцата си безусловно. Вероятно някой хора ще ви карат да се чувствате виновни и да се опитват да ви манипулират емоционално , затова имайте не бъдете прекалено наивни в любовната сфера. По възможност изследвайте всеки един детайл преди да направите решение за по сериозни отношения.Интереса към духовното развитие ще ви се подсили и ще срещате много хора, които се занимават с подобен вид практики. Ще научите доста ценни неща от тях. Добре е да се включвате заедно с тях в съвместни проекти за екипна работа. 

     ВЕЗНИ- В близките две години затрудненото материално положение ви създаваше доста ограничения, но сега уроците свързани с тази сфера ще бъдат като вид изпитание за това дали сте успели да се научите да оценявате парите и тяхната сила. Сатурн в Скорпион е главния виновник за това. Уроците на тази планета са свързани с правилното разпределение на ресурсите, така че тези от вас, които съумеят да се научат да оценяват силата на парите и материалния свят, ще получат много голям тласък за в бъдеще и ще могат да изградят една солидна основа за в бъдеще. Ще имат възможност да пътувате на много места. Тези от вас, които искат да работят в чужбина ще имат успехи там. През тази година в началото на март се срещате с хора, които буквално ще ви омагьосат с присъствието си. Тези , които не се срещнали любовта сега е момента да се срещнат с такива хора за които винаги са мечтали. Венера ви носи късмет през тази година. В началото тя ще ви дари с много красота и лукс в дома, след което ще се насочи към любовната сфера и ще повика романса за вас. Марс ви дава сила на физическо ниво до юли, но той изисква от вас вие да правите нещо със физическото тяло. Занимания със спорт или фитнес ще ви носят добри резултати.

     СКОРПИОН- В близките две години преживяхте изключително силни трансформации породени от ограниченията на Сатурн във вашия знак. Сега вече усещате още по-голяма сила, която през тази година ще ви дава криле за да може да се издигнете над тъмните си сенки. Започвате година с ентусиазъм и разчитате на силите си, но бъдете разумни в постъпките и действията си за да не нараните околните с хладното си поведение. Насочете внимание към нуждите на партньора и така ще спестите доста главоболия в емоционалната сфера.Ако замисляте да сключите брак през тази година, това ще е много подходящ период. След юли месец на работното място получавате повишение или предложение за друга по-добра работа. Със сигурност вашите организаторски качества ще бъдат забелязани и ще бъдете оценени. Ще имате възможност през юли да печелите от работа свързана с далечни пътувания или чуждестранци. От гледна точка на здравето Уран ви кара да обърнете внимание на нервната си система и да внимавате с изблиците на гняв и агресивно поведение. Най добър период за лечение на здравето е през пролетта след март месец. 

    СТРЕЛЕЦ- През тази година е хубаво да насочите вниманието съм своя вътрешен свят. По възможност ако успеете да ограничете себе си от обществените събитията и тълпата, това ще ви се отрази много добре и ще ви даде тласък да опознаете себе си. Още през февруари ще имате възможност да се срещате с различни хора, но внимавайте с новите контакти. Повечето от тях ще се окажат въздух под налягане и няма да ви носят добри неща. Тази година е възможно да срещате много хора, които ще имат на пръв поглед добро излъчване, но в последствие ще се окажат фалшиви монети. Ако се насочите към духовните извори и търсите себе си, това ще е най-подходящия ход за вас да не пилеете енергията си . В материален план са възможни много промени. Добре обмислете възможностите за печелене и внимателно обмислете ходовете си за предприемане на някакви важни рискове. Често е възможно да сменяте местопребиваването си. Ако живеете на квартира обмислете ходове за смяна. Тази година през пролетта това ще е удачен период. Истинските хора до вас няма да ви изоставят и ще бъдат до вас като ви подкрепят във всяко отношение. Доверете се и на родителите си , те ще бъдат за вас силна опора също. През август и септември са възможни пътувания навън. Със здравето не се очертават сериозни проблеми. Годината ще е на приливи и отливи и ако успеете да бъдете центрирани в себе си, времето през тази година ще ви бъде много ценен учител.

     КОЗИРОГ- Тази година ще изисква от вас отново да навлезете в пещите на Ада и да запазите душевната си чистота. Много изпитания отново ще ви накарат да осъзнаете кое е ценно и кое не. Можете да се доверите на вашия партньор. Той ще е до вас в трудните за вас моменти. Ваши приятели преживяват трудни моменти и ще искат от вас да ги подкрепите по всякакъв начин. Тази помощ ще ви бъде компенсирана във вид на доверие и стабилни отношения. С парите ще ви върви през тази година, възможно е да имате печалби от хазарт или лотария. Ще срещате и нови срещи и контакти, които ще ви носят много положителни моменти и емоции. Насочете усилията си в работата и бизнеса, ще имате успехи там. Възможни са злополуки в далечни пътувания, затова внимавайте ако ви се наложи да пътувате зад граница. За да избегнете тези моменти е добре там да сте активни и да влагате повече от необходимото. През тази година вероятно няма да можете да си почивате така както бихте желали. Затова най-добрите моменти от годината за това са май и юни. Плутон във вашия знак ще ви пречиства и ще изгаря всичко ненужно по пътя ви. Дошъл е момента да се разделите със старото и да продължите напред с нов поглед и визия. Връзките, които са ви носили напрежение досега ще бъдат изкоренени от живота ви. През тази година се старайте към съзнателна промяна.

     ВОДОЛЕЙ- И през тази година хората които се срещат с вас ще ви мислят за чудаци. Ще имате ситуации, които ще ви накарат да влезете в ролята не лечителя или, „хирурга”, който трябва да излекува болките на другите. Венера в началото на годината ще ви дава чар и обаятелност и много лесно ще можете да привличате любовта особено в началото на годината. Заниманията с изкуство през май и юни ви носят положително развитие. Интуицията ви е много силна и през тази година. Вслушвайте се в знаците на съдбата и помнете знаците в сънищата си. С парите ще имате успехи и положението ще се подобрява. Уран ще ви позволи да стартирате свой бизнес или ще ви направи по креативни, ако вече имате такъв. Не е препоръчително да пътувате в чужбина. Трябва да прегледате внимателно предложенията за сделки свързани с чужбина или чуждестранци. Сатурн ще следи за това и чак към края на годината ще ви се удаде възможност да постигнете много голяма стабилност в кариерата. В любовната сфера нещата ще са на приливи и отливи. Следете ретроградното движение на Меркурий той ще има отношение към тази сфера. В периода на ретроградност внимавайте с новите запознанства и бъдете по търпеливи с любимия човек. През тази година имате перфектно здраве, но все пак внимавайте с прекаленото угаждане.

    РИБИ- Нептун отново навлезе във вашия знак и сега ви носи даровете на висшата любов. Вероятно повечето от вас ще бъдат „спасители” за другите и ще влязат в ролята на духовни помагачи. Все повече хора ще имат нужда от вас и ще ви забелязват. Отдавайте своята енергия и помощ, така ще имате възможността да се качите на още по-високи нива в духовния свят. Тези от вас , които не са обвързани към юли ще имат много хубава възможност да създадат една много хубава романтична връзка , която може да прерасне в нещо много по-голямо. В любовта тази година ще имат късмет и щастие. Само не изпадайте в прекален транс от това. Работата ще ви носи удоволствие и успехи. Излизате от трудни моменти в живота си и сега може да се насочите към това да учите или да разширите познанията си. Ако решите да учите в висши учебни заведения ще имате успехи. През август може да се зареждате със слънчева енергия и почивката край морето ще ви зарежда с много положителна емоция. Много от вас ще проявят интерес към това да имат деца или да се грижат за групи от деца. Добре е да помагате на деца в нужда с нещо каквото и да е то. Моливите ви ще бъдат чувани много лесно, Нептун ви отваря много бързо към фините духовни нива и е хубаво да учите и другите хора на това да се свързват по-силно със сърцата си. Годината ще ви носи много радост и магия, само внимавайте да не се опияните много от това.



Прогнозите са съставени на базата на реални планетарни транзити като общ метод на  прогноза за всеки знак.

РЕДЖИ 2013