вторник, 3 декември 2013 г.

2014- ГОДИНАТА НА ДЪРВЕНИЯ КОН



По китайския календар на 31 януари 2014 година започва годината на дървения кон. Конят ни обещава годината да е много оживена и изпълнена с действие и романтизъм. Всяка една дейност ще се развива с лекота и общуването ще се развива по естествен начин. Всичко което е помислено трябва да бъде свършено. Тук ключовата дума ще е действието. Тези, които съумеят да действат и рискуват ще имат успехи. Точно през тази година желания, които не са били изпълнени ще видят бял свят. Активноста и спонтанноста трябва да образуват стратегията за действие, по този начин тези които успеят да го направят късмета ще е с тях. Дървения кон ще подкрепи световната икономика и ще даде един добър тласък за развитие на малкия и среден бизнес. Не са изключени политически спекулации и битки, но в краен резултат ще победи благоразумието. В личните отношения тези които не са срещнали половинката си, ще имат възможности да се запознаят с интересни и креативни хора. Годината ще е благоприятна и за самостоятелни изяви, далечни пътувания, общуване, поставяне на нови цели и тяхното реализиране. 

Конят няма да хареса бездейните и пасивни хора. Затова е добре те да бъдат активни във всичко с което се захванат и да не чакат всичко да им се сервира на готово. Добре би било хората , които имат проблеми в личните си взаимоотношения да споделят своите проблеми един на друг и да намерят начин да ги разрешат сами.

През тази година ще има бум на информация и затова е много важно да се подберат източниците от където идва тя. Добре би било да се подхожда с известна доза скептицизъм , но да не забравяме , че Коня ще даде интуиция на всеки за да може да избираме най-подходящата информация.

Не е изключено да има отново революционни бунтове от народа срещу властта, но за съжаление това ще бъде като глас в пустиня. В годината на Коня трябва да има обмислени планове преди действие в противен случай има риск от това тези хора да останат като дивите коне, които няма да искат да се обвържат със социума и да бъде част от цялото. Има изход, ако хората се обединяват в групи с еднакви интереси и влагат усилие в прогресивното развитие. 

Годината ще е добра за усвояване на нови знания и също така не са изключени положителни промени и в образователната система. Тези, които искат да учат ще имат успехи. 

Определено годината на дървения кон ще е много по лека в сравнение с годината на черната водна змия, която беше истинско изпитание за всички. През 2014 можем да разчитаме на това, че ще усетим лекота във всяко едно отношение. 
                                                                                                                           РЕДЖИ