събота, 13 декември 2014 г.

Зодиакална прогноза за 2015 в годината на зелената дървена Овца

Преминахме през една активна година, която изискваше от нас проява на повече ангажираност и а на подкрепата към другите. Със сигурност годината не беше лесна за повечето хора, но  е важно да усвоим и приложим научените уроци за да сме готови за една стъпка към по-високото стъпало на нашето развитие. Но нека да видим какво се случва за 2015 през погледа на китайския календар. На 19.02.2015 от 1:47 започва новата китайска година със символа на зелената дървена овца. Овцата обещава една спокойна година след разтърсващото време на бурния Кон. Това е година на отпускане, спокойствие, романтика , проява на таланти и творчество. Хората ще са доволни от покупките си и ще могат да се отпуснат да харчат повече, което ще задвижи паричния поток в света. Но е важно да не се пилеят много пари напразно.

 Това е силна година за артисти, творци и хора на изкуството. Въображението в тях ще се проявява много ярко и е възможно да се създадат шедьоври. Важно е през тази година да се внимава с издребняването и детайлите, това може да създава дисхармония и конфликти. Добра година за създаване на семейство, бракове, любовни връзки. На световно ниво Овцата ще смири конфликтите и сблъсъците и ще допринесе за благоприятно разрешаване на ситуациите. В картата на Новолунието Луната се намира в знака Риби, който се свързва с отпускането, романтиката и духовността, това е допълнителен знак за мирно време.
За целта на прогнозата използвах метода транзити и  за натална карта положих 0 градуса от началото на всеки знак, като втората транзитна карта е насложена с дата 19.02.2015 1:174 гр.Варна.  Това е общ анализ за всеки знак и не бива да се възприема в никакъв случай за кардинална прогноза. Основни акценти падат върху планети и възли в домове. Умишлено съм взел под внимание град Варна, понеже прогнозата е съставена с тази локация.  
 Овен- Овните през тази година ще са много активни и инициативни, ще могат да реализират плановете и мечтите си, затова ще им помогне Марс и Юпитер, но е нужно да насочат усилията си към това да работят съвместно с партньорите си. По този начин успехите им ще бъдат вързани в кърпа и няма да изпитват трудности. Добре е да отделят време за почивка и тези, които не са успели да намерят отдушник за своята енергия е добре да започнат спортни занимания. Годината ще им предостави много шансове за започване на нови успешни приятелства, което ще им отваря пътя за нови добри възможности. Добре е тези, които нямат половинка да очакват през тази година щастието в личния живот да им се усмихне. Ще има такава възможност, но всичко ще зависи от желанието на Овен за обвързване.
Телец- Тази година за Телец ще е много благоприятна за пътешествия, приятелства и работа в групи. Очаква се доста активна година и работата ще носи успехи и печалба.  Новите контакти ще създадат благоприятна среда за печелене на много повече пари.  Добре е да изразят своята обаятелност и да не се колебаят да общуват с нови хора. Телец имат проблеми с изразяването на желанията си, затова това може да се разреши през тази година. Ще бъдат изправени пред това да изразяват чувствата и желанията си много по открито. Би било добре да се съобразяват с желанията на партньора иначе могат да го отблъснат, а това няма да се отрази добре на взаимоотношенията им.  Ще имат възможност през тази година да се отдадат на почивки и удоволствия, да посетят някоя слънчева страна. Добре е да си обръщат внимание на здравето и да не го пренебрегват.
 Близнаци- За Близнаци е важна кариерата и работата през тази година, но ако пренебрегват партньора си или половинката това няма да им се отрази много добре. През тази година водещи ще бъдат успехите на работното място, ще имат възможност за по-голяма изява и популярност, но е възможно да срещат трудности в семейството и връзките си. Меркурий ги благославя, но Сатурн ги учи на търпение и самоконтрол. Биха били щастливи ако техните любими споделят техните жизнени идеали.Възможни са покупки свързани с дома, разширение, ремонти или преместване в по-голям дом. Близнаци е добре през годината да съумеят да запазят баланса между работата и личните си отношения. Не е препоръчително да пътуват на далечни разстояния извън страната си.
 Рак- През тази година Рак ще имат възможност да печелят много и да купят нещата, които са замисляли отдавна. Би било добре да пазят здравето си и да не бъдат толкова напрегнати. Получават финансова и емоционална подкрепа от другите и това  ще им подейства много добре. Само трябва да внимават с работата, да не се претоварват много, защото енергията им е концентрирана към печеленото и бизнеса. Важно е да отделят време за себе си, да почиват и да не се влияят от мнението и критиките на другите.  Тези, които са сами е нужно да отделят време за това да се запознават с нови хора и да търсят общуването. Имат възможност да срещнат човек, но ако са прекалено ангажирани с работата, тогава биха изпуснали възможността за създаване на едни добри взаимоотношения. Луната и Нептун ще им бъдат в полза., а Юпитер им дава късмет във финансовата сфера.
 Лъв- За лъв това ще е много успешна година изпълнени с почести и слава. Юпитер им носи всичко положително и им дава да се ползват с уважението на другите. Нужно е да бъдат внимателни от обожателите и ласкателите, които ще се умножават през тази година. Не бива да се поддават на манипулации. Да очакват много изненади на работното място. Добра година за смяна на професия или преместване в друго работно място.  Добре е да насочат усилията си към учене, развиване на уменията и да избягват да бъдат лениви и да се отпускат прекалено много. Годината ще ги държи нащрек, затова е хубаво именно сега да хванат добрите възможности за развитие във всяка една сфера. Годината е добра за тях, ако замислят да купят нещо скъпо, но е важно да ограничат времето за удоволствия и да не харчат толкова много. Уран ги подкрепя в новите запознанства и възможността да сменят гледната си точка свързана с работата и кариерата.
Дева-  За Дева започва една много предизвикателна година относно техния личен живот. Ще се наложи повече да дават от себе си от колкото желаят да получат.  Възможно е да срещат неяснота и страхове  в партньорството и любовта, но това ще им донесе урок за това да бъдат концентрирани и да сдържат своите емоции. Рискуват да губят много емоционална енергия, която ще им е нужна в сферата на партньорството. Деви е добре да обърнат внимание на себе си и да преустановят начина си на хранене. Добре е да направят изчистване на тялото с диета или подходяща храна. Това ще им помогне на психиката и емоциите. Храната за тях е много важна, затова да внимават какво консумират. Хубаво е през тази година да избягват тежките храна и алкохола.  Нужно е да положат усилия към това да печелят и от допълнителни места пари. Това ще се превърне в старт за нови бизнес идеи. Добре е да внимават с вътрешното напрежение и да не го изливат върху другите.  Слънцето им носи подкрепа от страна на партньорите и ги зарежда с оптимизъм.
 Везни-  За Везни започва една година на положителни емоции и преживявания. Ще могат да разпускат много повече и този дългоочакван момент ще бъде подкрепен от Слънцето и Меркурий. Добре е в личния си живот да внимават с прекалената взискателност към другия, и да не се нагърбват с неговите проблеми. Това е година изпълнена с много хубави емоции и моменти за тях и затова е по-добре да се насочат повече върху себе си а не към другите. Тези, от тях които нямат партньори , тази година ще ги изпълни с много моменти на флиртове и забавления и може да им допринесе успехи в тази сфера. Хубаво е да не прекаляват със флиртовете, понеже има опасност да привикнат към този начин на живот , а това след време да се окаже препъни камък за личното им щастие.   Марс и Венера ще ги подкрепят, но да внимават в периода на ретроградно движеща се Венера.
 Скорпион- Това е много важна година за всички Скорпиони,тъй като Сатурн вече напуска техния знак. Скорпион ще могат да си отдъхнат и да поемат по пътя си с много повече решителност и воля. През годината  ще имат възможност да се развиват и учат, затова е хубаво да започнат някакви курсове или да подобрят квалификациите си. Ще имат срещи с много влиятелни особи за което им помага Юпитер. Важно е да съумеят да хванат момента и да се възползват от бизнес предложенията.  Добре би било за тях да обърнат внимание повече не семейните дела, дома.  Срещата с роднини и близки ще ги зарежда с много положителна енергия и те ще имат нужда от тяхната подкрепа. Добре е да внимават с думите си за да не наранят брат, сестра или близки за тях хора. Добре е когато се чувстват напрегнати да се изолират за момент и да намерят баланса в себе си. Уран им носи напрежение и изненади в здравето. Затова е хубаво да пазят нервната си система и да се наспиват добре.
Стрелец-  За Стрелец започва важен период на самодисциплина и търпение. Сатурн в техния знак ще ги учи на търпение, точност и е възможно да ги ограничи в някой отношение, но това е важен момент за тяхното кармично израстване. Сатурн ще следи техните постъпки и дела и ще раздава толкова , колкото е нужно. Затова Стрелците е хубаво да не разхищават през годината, а да харчат разумно и да взимат само толкова колкото им е необходимо. Ще се наложи да отложат пътуванията на далеч и да обърнат повече внимание на близките си. Тези от тях, които искат да учат ще имат много добри възможности. Добре е да поставят цели през тази година и да ги следват без да се отказват от тях. Няма да им е лесно, но в крайна сметка ако решат да следват посоката , която са начертали ще постигнат много повече. Средствата им ще бъдат оправдани. Добре е да ограничат някой контакти и да разчитат само на най-близките си приятели и хора.
 Козирог- За Козирог започва една много хубава година, тя ще им дари достатъчно много възможности за печелене на много пари и ще разшири техния кръг от приятели. Но е важно да не се впускат в много разпиляване на енергията си за всички, а да отсеят хората които им губят времето и ги карат да се чувстват напрегнати.  Плутон и Меркурий им дават сила и допринасят хубаво развитие свързано с финансите, контактите и целите им. Нужно е Козирог да не пречат сами на своето щастие, мнителността и предварителните нагласи няма да им помогнат.  Ще срещат много нови хора през тази година, но е нужно да се доверят на хората изпитани във времето.  Добре ще им се отразят и пътешествията извън страната.  Получават подкрепа от своите приятели и ще имат възможността да празнуват и да се веселят с тях. Не е изключено да организират екскурзия с тях и това да им помогне в духовен план.
 Водолей-  За Водолей също започва една добра година изпълнена с много движение и възможности. Ще имат шанса да печелят добре и да се издигат в кариерата си. Плановете им се реализират и им носят късмет и слава.  Добре би било Водолей през тази година да пристъпят към решителни постъпки от гледна точка на личните отношения. Трябва да бъдат смели в това да изразяват чувства си и да покажат , че държат на партньора си. Партньора им носи щастие, но едновременно с това ги кара да се веселят повече и да се отпускат. Водолей е хубаво да цени тези моменти и да не проявява безразличие. В противен случай рискува да загуби човека до себе си.  Добре е Водолей да концентрират енергията си към по-големи проекти и да не се страхуват от рискове.  Венера и Марс ги увенчават с успехи  свързани с парите, а Меркурий и Нептун им дават идеи и интуиция. Уран напуска Южния възел и това е добър момент за тях. Ще трябва да внимават с емоциите и напрежението предизвикано от квадратурата на Уран с Плутон.
 Риби-  За Риби годината на зелената Овца ще им донесе успехи в личната реализация и успехи в социален план. Слънцето ,Луната и Нептун в техния знак ги подкрепят и им дават повече интуиция и насока. Риби ще е нужно да не бъдат толкова всеотдайни през тази година, понеже това може да се разтълкува погрешно от страна на другите. Успехите свързани с работата и кариерата им са под влияние на Юпитер и той ще им се представи в много бляскава светлина. Работа с чужденци, пътувания и контакти ще им носят успехи, но е важно да внимават с управниците и хората на властта. Не е много добре да разчитат на хора с влияние и власт. Добре би било ако Риби са водещите във личните отношения, да дават повече идеи и да стимулират връзката си. Това ще им носи успехи, но без умереност това би удавило чувствата на другия, затова трябва да внимават.  Ще имат възможност за изява и да блеснат със своите качества, но да се пазят от хората, които ще искат да се възползват от тях.

Бог знае най-добре!
Желая на всички  новата година по китайския календар да донесе  много здраве, любов, късмет, успехи и много положителни моменти!Няма коментари:

Публикуване на коментар