четвъртък, 14 февруари 2013 г.

СЪДБАТА НА ЗОДИАКАЛНИТЕ ЗНАЦИ ПРЕЗ ГОДИНАТА НА ЧЕРНАТА ВОДНА ЗМИЯ


ОВЕН- През тази година ОВЕН ще търси оценяване на чувствата си от чувствителни натури като РАК и РИБИ. Неговата непостоянност може да му създаде проблеми в емоционалната сфера и ще му е трудно да намери общ език с по чувствителните хора в обкръжението си. Поемането на следваща крачка може да е спънка от емоционално естество, но всичко е преодолимо за него, така че основен акцент за него ще са чувствата, страстта и взимането на решения

ТЕЛЕЦ- това е една наистина страхотна година за всички ТЕЛЦИ. Тук те ще се намират във своя възход и не бива да потискат своите истински чувства. Семейството и партньора ще бъдат основна тема за тях затова и всички взети решения взети според чувствата на ТЕЛЕЦ и тези на партньора ще са най -успешни. Една година изпълнена с късмет, любов и разбира се пари.

БЛИЗНАЦИ- При Близнаци тази година всички неща ще се въртят около любимия човек. Добре е да признаят пред себе си негативните си качества и да погледнат дали не нараняват партньорите си по такъв начин. Обмислените постъпки определено ще им носят успехи, но ако се отдадат на самовлюбеност, гордост и хладнина неуспеха им е гарантиран. Затова трябва да прегледат не само своите чувства , а и тези на партньорите. Прибързаността тази година ще им носи неуспех, но ако действат мъдро могат да покорят планини.

РАК- нежната душа на рака търси себеподобни през тази година, но техните непредсказуеми действия могат да нанесат вреда на чувствата на противоположния пол. Затова трябва да внимават със себе си и да действат по тактично. Годината е е изпълнена с щастие за тях и техните приоритети няма да се променят драстично. Здравето ще е много добро като цяло. Важно е да намерят подходящо обкръжение около себе си.

ЛЪВ- през тази година ЛЪВ ще чака признания не само от близкото си обкръжение. Добре е да се отдава на почивка , така най-добре ще преценява своите истински чувства. Ако се стреми в това да удовлетворя желанията на партньора си ще има невероятни успехи с него. Доста работа и ангажименти се очертават, затова е добре да си почиват когато намерят за добре.

ДЕВА- през тази година ДЕВА се отдава повече на това да проектира щастието си някъде в бъдещето, но това не е решението. Ако се научи да живее тук и сега, тя ще може да види че всичко около нея е по цветно и по хубаво. Щастието и е гарантирано и то стои пред нея , затова просто трябва да си премести гледната точка. Годината и ще бъде много успешна.

ВЕЗНИ-
много хубава година изпълнена с жизненост , любов и щастие. ВЕЗНИ ще излъчват светлина и успеха ще ги следва навсякъде. Техните партньори ще им се възхищават и ще им дават своята подкрепа. Във всичко ги чака късмет, просперитет, щастие и разбира се здраве.

СКОРПИОН- за СКОРПИОН годината обещава да го срещне с такъв партньор за какъвто не е мечтал. Неговата силна инстинктивна природа ще го накара да усети подходящите хора с които ще раоти съвместно. Единственият им минус ще остане тяхната прикритост и сдържаност. Имат успехи на работното мясо и ще постигат много успехи благодарение на интуицията си. Парите ще идват с лекота.

СТРЕЛЕЦ- тази година за СТРЕЛЕЦ ще е изпълнена с изпитания в семейния и любовен живот. Възможно е да имат подкрепа от всякакви хора , дори и такива на които не са разчитали, но трябва да са по- сдържани в отношенията си с партньора си и да не го нараняват с думи и дела. Ако спазят това ги очакват неописуеми успехи. Далечните пътувания са им гарантирани и тази година ще им носи много активност, враговете им ще бъдат сломени.

КОЗИРОГ- през тази година КОЗИРОГ ще се учи да оценява своите добродетели и да ги използва в правилната насока. Възможно е да види че безполезните контакти, които са го изпивали, да изчезват от живота им много лесно. По този начин ще виждат истинските хора около себе си. Не бива да позволяват да използват тяхната добронамерен и чистота на сърцето, но така или иначе съдбата е с тях и дори някой да се опита да им навреди ще се опари жестоко. Важно е да не се самоограничават и да се изолират.

ВОДОЛЕЙ- тази година ВОДОЛЕЙ постига успехи във много области в живота, но ако все още не е намерил своята половинка, то тази година ще му предложи много такива възможности. Но неговата непостоянност може да накара другите да се отказват много лесно от него и това да го доведе до разочарования, затова трябва да е малко по-постоянен в чувствата си и така ще жъне доста успехи. Тяхната сърдечност и искреност ще им помага в обществото и работата.

РИБИ- Риби ще бъдат подложени на истински изпитания в любовния живот. Добре е да разговарят повече с партньорите си и да се опитата да се променят като характер и когато са сред други хора да не говорят за своите отношения. Интуицията им ще е най-верният им приятел , затова да внимават с така наречените приятели около себе си. Ще се наложи да променят своето виждане за света и хората, но това трябва да е съгласувано с техните усещания в противен случай може да се объркат и да изпаднат в депресия. Риби, бъдете внимателни в емоционалната сфера и не се подавайте на чуждите мисли!РЕДЖИ 2013

Няма коментари:

Публикуване на коментар